Leírás

Ezen a blogon egy nyugati határszéli baráti társaság chilitermesztéssel kapcsolatos tapasztalatait, gondolatait olvashatjátok. Minden, ami kapcsolódik ehhez a csípős terméshez. Kellemes nézelődést!

Állandó oldalak

HTML

Utolsó kommentek

Chili enciklopédia - Jolokia


Bhut vagy Naga Jolokia. Kinek, hogy tetszik!

2014.03.27. 21:02 LukáChili

A Bhut Jolokia a cserjés paprika és a kínai paprika egyik hibridje (Capsicum frutescens × Capsicum chinense cultivar „Bhut Jolokia”). Ez a chili faj a 2007-es évben került be a Guiness Rekordok Könyvébe, mint a világ legerősebb paprikája. Ezt a címet négy éven keresztül…

Szólj hozzá!

Címkék: tudástár enciklopédia Capsicum frutescens Capsicum chinense

Chili a fazékban... - Burrito


Egy igazi mexikói

2014.03.26. 20:48 foki chili

Kicsit megcsúszott a tegnapi gasztrocikk, de most pótolom a hiányosságot. Valami igazán csípős, igazi utcai kaja került terítékre egyenesen Mehiko-ból :), ez pedig nem más, mint a Burrito. Variálható mindenféleképp, csípősen, csipmentesen, avokádókrémmel  vagy épp…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro food recept

süti beállítások módosítása