Leírás

Ezen a blogon egy nyugati határszéli baráti társaság chilitermesztéssel kapcsolatos tapasztalatait, gondolatait olvashatjátok. Minden, ami kapcsolódik ehhez a csípős terméshez. Kellemes nézelődést!

Állandó oldalak

HTML

Utolsó kommentek

'14/Day.200 - Közeleg az első szüret


2014.08.14. 21:06 foki chili

Elég régen írtam utoljára valamiféle helyzetjelentést, így - az első szüret közeledtével - ideje megmutatni mennyire is húzza az ágakat a termés.

Nem írtam, mert igazán semmi sem történt, csak nőttek és teremtek. Szerencsére a nagyobb kár, mint a jég, betegségek, kártevők elkerültek (néha egy-egy csiga akad, de már fogynak, illetve július elején volt egy nagyobb tetű támadás, de a Mospilan hatásos volt). A csepegtető rendszer is élesítve lett, be lett keverve egy adag táp is a vízbe, meg persze az eső is öntözi őket. Az idei szezon legnagyobb meglepetése viszont kétség kívül az EarthBox-os (később EB) próbálkozás eléggé sikeres lett. 

Nőnek, és lassan érnek. A ChocoCherryken már akad egy-egy barnuló, a Black Hungarienek is pirosodnak és a Jalapeno-k is repedeznek. Hétvégén nagyon szeretnék végre szüretelni, de hétfő óta szinte csak borús, esős időnk van, pedig most fél királyságomat adnám egy hét kőkemény napsütésért.
A héten a Babylon Grow által küldött Chili Focus is kipróbálásra került egy Jamaican Yellow-n és egy EB-s Habanero Orange-on és egy szintén EB-s Trinidad S. Yellow Cardi-n. Előre is köszönet a küldött tápokért, várjuk a hatást.

Nézzük is a képeket:

Jalapeno-k, ChocoCherry-k és minden, ami ládás

Kicsit erősebb szekció, csakis vegyesen

 

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló termesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://westernchili.blog.hu/api/trackback/id/tr116589021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása