Leírás

Ezen a blogon egy nyugati határszéli baráti társaság chilitermesztéssel kapcsolatos tapasztalatait, gondolatait olvashatjátok. Minden, ami kapcsolódik ehhez a csípős terméshez. Kellemes nézelődést!

Állandó oldalak

HTML

Utolsó kommentek

Évforduló, évértékelő, miegymás


2015.01.18. 21:51 WD Chili

A több hónapos csend után egy évzáró/évnyitó bejegyzéssel jelentkeznénk újra. Hétfőn volt egy éve, hogy elindítottuk a blogot (nyilván nem sikerült pont a napra időzíteni a bejegyzést :) ), ennek apropóján megosztunk egy értékelő posztot, amiben kicsit kitérnék az idei terveinkre is.

A kezdeti lelkesedés után (heti 3-4 bejegyzés) kicsit alábbhagyott a lelkesedésünk, de mentségünkre legyen szólva, hogy nehéz ilyen tempóban tartalmat gyártani a témáról, ezt egy idő után nekünk is be kellett látni. Az év végén kicsit mindenkinek kevesebb ideje maradt a blogra, az olvasottsági statisztikákat visszanézve ugyanakkor látszik, hogy a régi bejegyzéseket meg-megtalálják az olvasók, csak néhány olyan nap volt, mikor senki nem nézett rá az oldalra. Na de ha már statisztika, beszéljenek kicsit a számok, amiket a blog.hu admin felületéről sikerült kinyerni:

  • Összesen 59 bejegyzést írtunk a tavalyi évben, ennek nagyobb része a kertészkedésünk folyamatát mutatta be, de voltak szép számmal receptek, illetve az egyes fajtákat bemutató cikkek is.
  • A blog indulása óta összesen 5512 lapletöltésünk volt.
  • A legerősebb nap a 2014.01.12-i volt 113 megtekintéssel (ekkor indult a blog)
  • 2 bejegyzést több mint 300-an láttak, további 2 poszt van 200 megtekintés felett, de a top 10 bejegyzés mindegyikét legalább 150-en látták. Eleinte főleg a receptes bejegyzések voltak népszerűek, mostanra azonban inkább a fajtákat bemutató cikkek váltak népszerűvé.
  • Az oldalakat, ahonnan a blogra érkeznek az emberek, csak az elmúlt 7 napra visszamenőleg lehet megnézni, innen érdekességképp az olasz és az indiai(!) google keresőoldalt emelném ki.
  • Lehetne még olyannal villogni, hogy milyen böngészőkből olvasnak minket és milyen arányban vannak itt linuxosok, de ezt már feleslegesnek tartom.

Egy évvel korábban nem gondoltuk, hogy néhány embernél többet érdekel a chilitermesztés, ehhez képest jó volt látni a szép számokat az olvasottsági statisztikában, valamint azt, hogy egyre több embert sikerül megfertőzni a témával. Szóval (kissé sablonosan) szeretnénk megköszönni nektek, hogy követtek és olvastok minket, jó szokásotokkal ne hagyjatok fel idén sem! :)

A tavalyi év mellett szólnék kicsit az ideiről, egyelőre általánosságban, a részletes tervekkel majd mindenki maga fog jelentkezni. Tavaly év végén már említést tettünk a Babylon Grow shopról, akik tanácsokkal és termékekkel is támogattak minket, idén tovább folytatjuk az együttműködést, terveink szerint még nagyobb szerepben, de erről majd később. Készül az új dizájn is, remélhetőleg pár hét múlva megújult köntösben tudjátok majd nézegetni a bejegyzéseinket. Illetve ami a legfontosabb, a társaság kétharmada már el is kezdte a konkrét munkát, úgyhogy hamarosan ismét olvashattok arról, hogy hogyan is termesztjük a méregerős chilipaprikákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://westernchili.blog.hu/api/trackback/id/tr427086983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása