Leírás

Ezen a blogon egy nyugati határszéli baráti társaság chilitermesztéssel kapcsolatos tapasztalatait, gondolatait olvashatjátok. Minden, ami kapcsolódik ehhez a csípős terméshez. Kellemes nézelődést!

Állandó oldalak

HTML

Utolsó kommentek

Dávid chilit nevel - 2014. 3. hét


2014.03.02. 22:08 WD Chili

Mivel nem sok minden történt a héten, ezért csak egy rövidke összefoglaló, néhány képpel: a Cayene-ek, a Jalapenok és a Black Hungarianek szépen nőnek, már kinőtt rajtuk az első valódi levélpár is. A Black Hungarianek sziklevele szép lila színben pompázik, erről fel is töltöttem egy képet, lásd lentebb.

A Numex Twilightokból eddig még csak két növényem van (kikelt egy harmadik is, de az sajnos hamar elhalálozott), a hétvégén pedig megindultak a Birds Eye-ok is, három mag is kikelt, remélem még néhány követi a példájukat. A Scotch Bonnet magok egyelőre nem mozgolódnak, de még egy hetet adok nekik (az idei eresztésből ők a legcsípősebbek, úgyhogy elvileg nekik a leghosszabb a csírázási idejük), remélem legalább néhány növényem lesz ebből a fajtából is.

chili_03_02_01.jpg

chili_03_02_02.jpg

chili_03_02_03.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló termesztés csírázás

A bejegyzés trackback címe:

https://westernchili.blog.hu/api/trackback/id/tr285840371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása